2019. március 19., kedd

A csőrepedés a csőtörés előszobája. Ne hagyja, hogy idáig fajuljon a helyzet!

Egy csőtörést senki sem kívánna magának, mert az egyenlő egy kisebb árvízzel. Mindent elönt a kiömlő víz, úszik az egész lakás, egyik kellemetlenség követi a másikat, a vízvezeték szerelés és a károk felszámolása pedig egy kisebb vagyon. De mégis hogyan lehet megelőzni egy ilyen katasztrófát?

A csőtörés sokszor nem hirtelen, mindent elárasztva következik be, hanem fokozatosan alakul ki. A csőrepedés sok esetben megelőzi a csőtörést, mondhatni, hogy annak előszobája. Az elöregedett, elfagyott csővezetékek megrepedhetnek a falban, és elkezdhetnek szivárogni. Ha nem ismerjük fel időben a problémát, és nem hívunk vízvezeték-szerelőt, hogy megjavítsa, abból hamar lehet csőtörés. A csőrepedésre utaló jelek között van a falak vizesedése, a leváló csempék, csöpögő csapok, a felpörgött vízóra is. Ha ilyesmit tapasztal, nem túlzás csőrepedésre gyanakodnia.

Figyeljen a jelekre és hívjon szakembert a csőrepedéshez, előzze meg a nagyobb katasztrófát, a csőtörést! Keressen bennünket elérhetőségeinken!

http://www.csőtörés.hu/a-csorepedes-a-csotores-eloszobaja-ne-hagyja-hogy-idaig-fajuljon-a-helyzet/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése